Skype excursies in plaats van live excursies!

Helaas, het covid-19 virus houdt enorm huis in de wereld. Met alle gevolgen voor zoveel mensen die er slachtoffer van zijn geworden. En al die mensen die nu dag in dag uit zorgen. Zorgen in het ziekenhuis, zorgen voor de kinderen, zorgen voor aangepast onderwijs.

Voor mij betekent dat alle excursies logischerwijs zijn afgelast. Ik trek er met mijn camera op uit in Waterland. Vele foto’s en filmpjes van natuur in het algemeen en vogels in het bijzonder. En morgen presenteer ik de eerste Skype Waterlandse Vogels excursie…

Inmiddels al vele zangvogels, rietvogels, steltlopers, roofvogels en watervogels mogen fotograferen. Komende weken volgen meer initiatieven… let op Vogelgappies! 🙂

Tafeleend in de Volgermeer polder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *