Vogelworkshop voor nieuwsgierige vogel-Aagjes, thuis en op school!

De Nationale Tuinvogeltelling komt eraan (24-26 januari 2020). Weer een mooi moment om de Vogelbescherming te helpen met het tellen van vogels in jullie tuin (of binnentuin). Scholen kunnen ook deelnemen trouwens!

Dus ook goed moment voor een vogelthema voor kinderen, thuis of op school. Dat komt dan goed uit… ik heb een mooi pakket bestaande uit een vogelworkshop en mijn boek.

De vogelworkshop kan op verschillende manieren ingezet en aangepast worden, afhankelijk van leeftijd en behoefte op school. In het boek vind je verschillende verhalen en weetjes over (tuin)vogels. Ook over hoe de tuinvogeltelling in zijn werk gaat. Inmiddels is de 2e druk verkrijgbaar bij alle boekwinkels en bij Natuurmonumenten en de Vogelbescherming (ook via hun webshops). Ook online via bol, youbedo en amazon.

Mocht je interesse hebben of gewoon nog wat vragen hebben, bel me (06 21612206) of email me (jjvermei@xs4all.nl)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *