TJT verkrijgbaar bij natuurpunt.be!

Wat leuk om te horen van een Vlaamse lezer. Kindervogelboek De tuin van Jacob en Thomas is nu ook verkrijgbaar bij Natuurpunt.be in Vlaanderen. Natuurpunt is zeg maar de Natuurmonumenten van Vlaanderen.

Net als de Nationale Tuinvogeltelling in Nederland is er het grote Vogelweekend in Vlaanderen, van 24-26 januari 2020.

In mijn boek alles over (tuin)vogels en ook meer over beide tuinvogeltellingen! Ook geef ik vogelworkshops (op scholen, buitenschoolse opvang, e.d.), in januari met nadruk op de Tuinvogeltelling en de tuinvogels die je kunt aantreffen in je tuin. In februari/maart gaat het meer over de aanstaande lente… verliefde vogels, eieren, en nog veel meer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *