Vogelworkshop op scholen en/of kinderopvang!

Beste juffen en meesters,

Even voorstellen… ben Jaap Vermeiden, schrijver van het kindervogelboek De tuin van Jacob en Thomas (www.tuinvanjacobenthomas.nl) en geef vogelworkshops op scholen en op naschoolse opvangen.

De jaarlijkse Nationale Tuinvogeltelling staat weer voor de deur (24-26 januari 2020) en speciaal daarvoor heb ik vogelworkshops ontwikkeld voor de groepen 1-3 en 4-6. Heb inmiddels goede ervaringen met de ongeveer 20 groepen op 8 scholen waar ik deze workshops gehouden heb! Zie eerdere blogs op deze site.

Ik kom graag een ochtend of middag waarbij ik de workshop voor verschillende groepen na elkaar kan doen. Opzet is flexibel, mijn workshop kan een startschot zijn voor een vogelthema of juist als slot van een vogelweek. Samen maken we er iets moois van.

De workshop is interactief, educatief en vooral erg leuk. Kinderen leren meer over de Nationale Tuinvogeltelling van de Vogelbescherming. Verder leer ik ze over de verschillende tuinvogels, en over algemene aspecten van vogels zoals poten, snavels en over verliefde vogels.

Wat vinden jullie?  Geïnteresseerd of heb je nog vragen, mail me (jjvermei@xs4all.nl) of bel me (06 21612206). Meer informatie over mij en over het boek vind je ook op deze site.

Overigens kan ik deze workshop ook geven in boekwinkels. Een variant zal ik organiseren bij kinderboekenwinkel Casperle op zaterdag 25 januari as.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *