4-sterren recensie Jeanets Boekenwereld :)

Een mooie recensie van Jeanet (Insta blogger en recensente – #Jeanets_boekenwereld): https://www.instagram.com/p/B4ZcWXxgQm2/

De tuin van Jacob en Thomas van Jaap Vermeiden. Wat een leuk informatief boek voor kinderen, ik heb het met erg veel plezier gelezen. Ook erg leuk dat de kinderen het zelf aan kunnen vullen met onder andere tekeningen en een fantasie vogel. Ook leuk dat de tuinvogeltelling van de Vogelbescherming benoemd wordt. Prachtige illustraties en goed toegepaste foto’s. Wat ik miste is een hoofdstuk over hoe je de vogels naar je tuin kunt lokken. Juist omdat dit met kinderen zo leuk om te doen is. Zelf maak ik elk jaar iets, om de vogels te lokken. Dit jaar een driehoek waar ik allemaal dingen aanhang. Een wc rol en dennenappel met pindakaas insmeren en dan vogelvoer erover strooien of een kopje met vet en vogelvoer.
Maar genoten van het boek ⭐⭐⭐⭐?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *