Topweek: signeren, presenteren, interview en vogeltellen!

Wat een leuke, diverse week 4 (21-27/1/2019)!

Vrijdag: Presentatie voor de groepen 1-2 op obs De Stap in Landsmeer. Heerlijk, wat een interesse en gezelligheid. ‘s Middags een leuk interview met Noord-Hollands Dagblad… publicatie volgende week, ben benieuwd!

Zaterdag: signeermiddag bij boekhandel Van Kralingen in Breukelen. Net echt. Veel verschillende geïnteresseerden die een boek kochten. Grootouders, ouders, kinderen zelf. Interesse voor vogels is groot, en voor De tuin van Jacob en Thomas in het bijzonder! Dank aan het Van Kralingen team!

Zondag: de Nationale tuinvogeltelling. Half uur vogels tellen vanaf 16:30u, met veel regen en wind. Teleurstellend aantal: maar 2 pimpelmezen en 2 koolmezen! Waar zijn die tuinvogels als je ze nodig hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *